Сендвіч Преслі

Калькуляція
Інгредієнти | Кіль-ть | Нетто, г | Білки | Жири | Вуглеводи | Калорії |
Арахісова паста | 2 ст.л. | 18 | 5,76 | 8,1 | 1,98 | 105 |
Бекон с/к | 4 слайси | 60 | 7,82 | 25,8 | 0,31 | 266 |
Банан | 1 шт. | 100 | 1,5 | 0,5 | 21 | 90 |
Хліб тост. білий | 2 шт. | 72 | 6,12 | 2,15 | 2,51 | 181 |
Масло вер. 72,5 % | ½ ст.л. | 8 | 0,1 | 5,8 | 0,1 | 53 |
Мед | 1 ч.л. | 8 | 0,1 | 0 | 6,4 | 26 |
ВИХІД 2 сендвічі: | 266 | 21,4 | 42,35 | 32,1 | 721 |
Приготування
Підсушіть хліб на сковороді або в тостері, і дочекайтеся поки грінки охолонуть. На 1 шматок намастіть масло, а поверх нього мед, а на інший – арахісову пасту. На мед викладіть банан, нарізаний тонкими скибочками, а на арахісову пасту – слайси сирокопченого бекону. Складіть/зберіть сендвіч начинкою всередину. Щоб сендвіч з арахісовою пастою було зручно їсти, розріжте його по діагоналі на 2 трикутних шматки.Сирники з арахісової начинкою

Калькуляція
Інгредієнти | Кіль-ть | Нетто, г | Білки | Жири | Вуглеводи | Калорії |
Арахісова паста | 3 ст.л. | 27 | 8,64 | 12,15 | 2,97 | 157 |
Сир м'який кисломолочний 1 % | 1 пачка | 200 | 33,24 | 2,1 | 3,5 | 161 |
Борошно пшеничне вг | 2 ст.л. | 60 | 6,5 | 0,8 | 42,0 | 200 |
Яйце сире | 1 шт. | 50 | 6,5 | 5,75 | 0,45 | 72 |
Ванільний цукор | за смаком | 3 | 0 | 0 | 3,0 | 12 |
Борошно (паніровка) | 2 ст.л. | 60 | 6,5 | 0,8 | 42,0 | 200 |
Олія для смаження | 2 ст.л. | 34 | 0 | 34,0 | 0 | 300 |
Сметана 20 % | 3 ст.л. | 75 | 1,9 | 15,0 | 2,6 | 155 |
ВИХІД 9 сирників | 500 | 56,78 | 70,6 | 96,52 | 1257 |
Приготування
Протріть сир через сито. Додайте ванільний цукор, яйце і борошно. Замісити тісто. Скачайте з тіста ковбаску, і поділіть її 9 частин. Кожен шматочок розкачайте в коржик, в середину якого покладіть третину столової ложки арахісової пасти. Защипніть краї, сформуйте колобок, а потім приплюсніть його в шайбу. Запаніруйте сирники в борошні. Обсмажуйте до золотистого кольору на сильно розігрітій сковороді і рафінованій рослинній олії. Кожні 3 сирники, при подачі, приправте сметаною або густими вершками.Flapjack handmade (злаковий вуглеводно-білковий батончик)

Калькуляція
Інгредієнти | Кіль-ть | Нетто, г | Білки | Жири | Вуглеводи | Калорії |
Арахісова паста | 7,7 ст.л. | 70 | 22,4 | 31,5 | 7,7 | 406 |
Вівсяні пластівці | 9 ст.л. | 170 | 20,9 | 10,5 | 105,1 | 598 |
Борошно пшеничне вг | 3 ст.л. | 90 | 9,75 | 1,2 | 63,0 | 300 |
Масло вер. 72,5 % | 4,5 ст.л. | 70 | 0,7 | 50,8 | 1,0 | 463 |
Мед | 50 мл | 60 | 0 | 48,0 | 0 | 192 |
ВИХІД 9 шт.: | 450 | 61,6 | 142,0 | 176,8 | 1959 |
Приготування
Увімкніть духовку розігріватися в режимі 180 °C, а деко дістаньте і застеліть папером для випічки. Ретельно змішайте арахісову пасту, вершкове масло і мед. Всі ці інгредієнти повинні бути кімнатної температури. Потім частинами вмішайте в суміш вівсянку, а в кінці додайте борошно. Викладіть масу на папір у вигляді батончиків (9 шт.) або скористайтеся для їх формування кондитерським мішком. Випікайте злакові протеїнові батончики протягом 15 хвилин, на середній полиці. При бажанні в Flapjack з арахісової пастою, перед випічкою, можна додати подрібнений сирий арахіс.Арахісове смузі
Калькуляція
Інгредієнти | Кіль-ть | Нетто, г | Білки | Жири | Вуглеводи | Калорії |
Арахісова паста | 1 ст.л. | 9 | 2,75 | 4,05 | 0,94 | 57 |
Банан | 1 шт. | 100 | 1,5 | 0,5 | 21,0 | 90 |
Сироп агави | 2 ч.л. | 42 | 0 | 0,2 | 31,9 | 130 |
Вівсяні пластівці | 1 ст.л. | 16 | 2,1 | 1,1 | 9,9 | 56 |
Молоко 2,5 % | 1 склянка | 200 | 5,6 | 5.0 | 9,4 | 106 |
Кориця, ванілін | за смаком | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ВИХІД 1 порція: | 368 | 11,95 | 10,85 | 73,14 | 439 |
Приготування
Змішайте і збийте блендером всі інгредієнти за винятком молока. Збивайте смузі по 5-10 сек, додаючи молоко невеликими частинами. Молочний коктейль з арахісовою пастою ідеально доповнить шоколадне печиво.Арахісовий сорбет (морозиво)

Калькуляція
Інгредієнти | Кіль-ть | Нетто, г | Білки | Жири | Вуглеводи | Калорії |
Арахісова паста | 2 ст. л | 18 | 5,76 | 8,1 | 1,98 | 105 |
Банан | 2 шт. | 200 | 3,0 | 1,0 | 42.0 | 180 |
Печиво SPORTER | 1 шт. | 50 | 16,0 | 6, 0 | 6,0 | 148 |
Молоко | 50 мл | 50 | 1,4 | 1,3 | 2,4 | 26 |
Вихід 1 порція: | 260 | 26,16 | 16,4 | 52,38 | 459 |