ТОП 5 швидких та корисних протеїнових сніданків
«Нічна» вівсянка

- вівсяна крупа, неподрібнена або плющена – 100 мл;
- насіння чіа (за бажанням) – 1 ст. л.;
- протеїновий порошок з ароматизатором на ваш смак — 1 мірна ложка;
- йогурт без підсолоджувача, смакового наповнювача або фруктів (!) – 70 мл;
- молоко 3,5% – 100 мл;
- сіль – дрібка.
- Плющену вівсяну крупу змішують з усіма перерахованими інгредієнтами в посуді з кришкою і залишають на 8 годин на верхній полиці холодильника.
- Недроблену вівсяну крупу ввечері поміщають у термос і заливають гарячим молоком. Вранці, безпосередньо перед сніданком, у піалі «збирають» кашу із запареної вівсянки та інших інгредієнтів.
Йогурт-яблучне парфе «5 хвилин»

- велике яблуко – 1 шт.;
- йогурт без смакового наповнювача, ягід чи фруктів – 100 мл;
- вода – 3 ст. л.;
- подрібнені горіхи – 10-20 г (1-2 ст. л.);
- мелена кориця – 1/8 ч. л.
- Яблуко очищають від шкірки, розрізають на 4 часточки, звільняють від серцевини і нарізають кубиком 1 х 1 см.
- Яблучні кубики посипають корицею, заливають водою і запікають 3 хвилини в СВЧ-печі.
- Яблучне пюре, яке вийшло, змішують з протеїновим порошком, йогуртом, посипають подрібненими горіхами.
Протеїновий смузі

- молоко – 200 мл;
- заморожені ягоди асорті – 200 мл;
- заморожений банан, нарізаний шматочками – 1/2 шт.;
- арахісове масло або паста – 1 ст. л.;
- протеїновий порошок SCITEC NUTRITION 100% WHEY ISOLATE – 40 г;
- колотий лід – 100-200 мл.
Палео-фітнес-вівсянка

- стиглий банан – ½ шт.;
- мигдальні пластівці або борошно – 2 ст. л.;
- кокосова стружка – 2 ст. л.;
- мигдальне/кокосове молоко – 70-100 мл;
- кориця – 1/4 ч. л.;
- сіль – щіпка.
- У піалі, яку можна ставити в НВЧ-піч, розімніть банан.
- Перемішайте банан з мигдальними пластівцями або борошном, кокосовою стружкою, корицею та сіллю.
- Залийте суміш мигдальним або кокосовим молоком.
- Поставте піалу в НВЧ до моменту, поки вона не почне закипати.
- Через 3 хвилини додайте протеїновий порошок, перемішайте і приємного апетиту!
Швидкий протеїновий сніданок – фітнес-омлет

- сирі курячі яйця – 2шт.;
- вода – 2 ст. л.;
- вершкове масло – 2 ч. л.;
- твердий сир – 30-50 г;
- протеїн NORTH COAST NATURALS ORGANIC HEMP PROTEIN – 2 ст. л.;
- сіль – дрібка;
- мелені перець та паприка – за смаком.
- Збийте виделкою у чашці яйця з водою.
- Розтопіть у НВЧ вершкове масло у тарілці з бортиком середньої висоти.
- Вийміть тарілку із печі. Поступово розподіліть пензликом масло. Вилийте збиті яйця.
- Накрийте тарілку харчовою плівкою, зробивши у ній маленький отвір для виходу пари.
- Готуйте омлет у НВЧ 1,5-2 хвилини, і в цей час натріть сир.
- Коли омлет стане каламутним, тарілку треба дістати та зняти плівку. Омлетний коржик потрібно рівномірно посолити, поперчити, присмачити протеїновим порошком.
- Посипте половину омлетного кола половиною тертого сиру, і накрийте іншою половиною, зігнувши корж навпіл за допомогою лопатки.
- Притрусіть складений омлет частиною тертого сиру, яка залишилася, посипте червоним перцем і паприкою, і дочекайтеся розплавлення сиру в НВЧ, виставивши найбільшу потужність. На це піде 10-15 секунд.