MusclePharm BCAA 3:1:2

Код товару:
Бренд: MusclePharm порошок США
30 порцій
215 г
Смак
блакитна малина
лимон
натуральний
кавун
501 грн
1 порція 17 грн

MUSCLEPHARM BCAA 3:1:2

Унікальний продукт  BCAA 3:1:2 від MUSCLEPHARM це комплекс амінокислот для здоров'я м'язів під час фізичних навантажень, занять спортом, тренувань. 

BCAA у порошку це branched chain aminoacid, що у перекладі з англійської означає амінокислоти лейцин, ізолейцин та валін. У людському організмі ці органічні сполуки не вироблятимуться, тобто отримати їх можна лише через спеціальне харчування. Потрапляючи з їжею в кров, такі амінокислоти доходять до м'язів, зміцнюючи їх та підтримуючи ріст. 

М'язова маса тіла, яка така бажана для багатьох спортсменів, може вичерпатися, якщо регулярно не підкріплювати організм за допомогою BCAA. Лейцин, який входить до складу препарату, допомагає синтезувати протеїн, позитивно впливає на зміцнення та роботу імунної системи, допомагає уникнути появи втоми, регулює рівень цукру в крові. Необхідна добова доза лейцину залежить від типу та частоти фізичних навантажень людини та може становити від 6 до 15 грамів. У продуктах харчування лейцин добре представлений у горіхах, яєчному білку, м'ясі лосося, м'ясі курки, бобах. 

Ізолейцин має здатність виробляти гемоглобін - один з основних показників якості крові людини. Добова доза такого компонента в людини коливається від 1,5 до 6 грамів. Міститься цей диво-компонент у таких продуктах харчування, як сир, перепелині яйця, печінка, морська риба, мигдаль. 

Стимулюючу дію на м'язи має третій компонент BCAA – це валін. Він також регулює нервові процеси, відповідає за підтримання норми гормонального тону людини. Найбільша кількість валіну міститься в м'ясі (свинині, яловичині), фісташках, сої, рисі, гороху, а також оселедця та чорної ікри. Добова доза валіну від 1,8 до 5 г.

Препарат BCAA від MUSCLEPHARM спеціально створений, щоб підтримувати в організмі баланс усіх трьох складових, і допомагати йому нарощувати та розвивати м'язи спортсмена під час фізичних навантажень.  

В результаті регулярного прийому BCAA (до і після тренування від 1 до 3 разів на день) підвищується поріг втоми, прискорюється набір м'язової маси та відновлення фізичних сил, мінімізується ризик пошкодження м'язів під час фізичних навантажень, прискорюється спалювання надлишкового жиру, тим самим нормалізуючи вагу спортсмена. 

BCAA 3:1:2 практично не має протипоказань для застосування, крім особистої непереносимості складових препарату, і позитивно впливає на всі без винятку системи організму.


Відгуки (0)