23.06 Компанія “BELOK.UA” була запрошена на завод-виробник українського бренду спортивного харчування – “SmartPit”. Дана поїздка подарувала море позитивних вражень і емоцій.

В першу чергу хочеться відзначити підприємство – “Інтерхім”, на якому виготовляється продукція “SmartPit” і ряд інших, багатьом знайомі продукти: Аміцітрон, Аміксин, Гідазепам, Пенталгін. З впевненістю можна сказати, що виробництво даного підприємства одне з найсучасніших не лише в Україні, але і Європі. Вся продукція, що випускається на етапі виробництва, проходить контроль якості в 3-х акредитованих лабораторіях підприємства – аналітичний, мікробіологічний і власне підсумкова перевірка якості вироблених препаратів. Виробництво оснащене сучасною системою фільтрації, завдяки якій, навіть в тех. зонах повністю відсутній пил. Не менш важливим фактором є те, що практично вся продукції, яка випускається розроблена і створена безпосередньо на заводі і в усіх препаратах, включаючи і спортивне харчування, враховані новітні розробки в цій сфері. Хороша новина для любителів енергетиків та передтренувальних комплексів, вже зараз в лабораторіях “Інтерхім” проходять кінцеві етапи тестування нові продукти, які створювалися за участю компанії “BELOK.UA”

zavod

“SmartPit” – перший бренд спортивного харчування на території України, який виготовляється на фармацевтичному виробництві, з дотриманням світових стандартів якості. Всі перераховані вище фактори дають впевненість в якості та чистоті продукту, що дозволяє приймати продукцію дітям старше 12 лет!!!

З 2007 року завод регулярно отримує акредитацію, на відповідність вимог міжнародних стандартів GMP. Вся продукція виробляється з елітної сировини Creapure, Carnipure і тд. Таким чином вся продукція “SmartPit” має найвищу якість і може спокійно дати фору будь-якому зарубіжному бренду.

Компанія BELOK.UA вдячна команді “SmartPit”, зокрема генеральному директору підприємства “Інтерхім” – Анатолію Семеновичу Редеру, за теплий прийом і пізнавальну екскурсію на підприємстві.