Як показали дослідження, спортивні добавки для зору сприяють зниженню ризику виникнення очних проблем (і можливо підвищують гостроту зору у здорових очах), тому доцільно доповнити свій раціон доповненням для очей, які містять багато необхідних інгредієнтів.

Sexy eyes

Більшість з цих вітамінів і поживних речовин грають ключову роль в зниженні запалення і окисних змін, які пов’язані з розвитком дегенеративних захворювань, в тому числі хронічних і вікових проблем, пов’язаних з очима:

Вітаміни та мінерали необхідні для належного функціонування імунної системи, для нічного бачення, загоєння ран. Вітаміни також можуть відігравати певну роль у зниженні ризику дегенерації жовтої плями, і в лікуванні увеїту, загальної причини сліпоти.

Вітаміни групи В – зменшать можливість появи хронічних запалень і допоможуть запобігти підвищенню рівня гомоцистеїну в крові, який пов’язаний із судинними проблемами, що впливають на сітківку.

Вітамін С. Деякі дослідження показали, вітамін С це потужний антиоксидант, який пов’язаний зі зниженням ризику катаракти.

Вітамін D. Дослідження показують, вітамін D пов’язаний з більш низьким ризиком макулярної дегенерації.

Вітамін Е. Вітамін Е пов’язаний зі зниженням ризику катаракти.

Лютеїн і зеаксантин. Ці каротиноїди допоможуть зменшити ризик дегенерації жовтої плями і катаракти.

Омега-3 жирні кислоти. Ці незамінні поживні речовини можуть зменшити ризик сухості очей і можуть мати інші переваги для здоров’я очей також.

Додатковий прийом цинку грає ключову роль в здоров’я нашого зору, надаючи профілактику захворювань очей, допомагаючи процесам відновлення. Щоденний прийом цинку допоможе відновити гостроту зору, зніме подразнення і втому очей після навантажень.