ТОП рецепти з конопляною клітковиною і протеїном
Конопляні батончики
Інгредієнти:
- Клітковина насіння конопель (або конопляний протеїн) – 50 г
- горіхи кеш’ю – 200 г
- волоський горіх – 200 г
- родзинки – 50 г
Спосіб приготування:
Змішати горіхи кеш’ю, волоські горіхи та клітковину конопель (або протеїн) в кухонному комбайні, до утворення однорідної густої маси. Далі зліпіть руками або застосуйте формочки для надання форми батончикам, які потім заморозьте в холодильнику.
к содержанию ↑
Смузі з насіння конопляної клітковини або протеїну
Завдяки високій біологічній цінності, коктейль із застосуванням конопель стане ідеальним антикатаболіком і загально оздоровчим продуктом!!!
Інгредієнти:
- Яблуко – 3 шт. (середнього розміру)
- Морква – 3 шт. (середнього розміру)
- Клітковина конопель або конопляний протеїн – 3 столових ложки
- Петрушка, кріп, селера, шпинат – 1 великий пучок
- Мед – 3 столових ложки
- Вода – 1 літр
Спосіб приготування:
- Заливаємо клітковину конопель водою, щоб та повністю її покрила, перемішуємо і відставляємо для набухання мінімум на 30 хвилин.
- Зелень промиваємо і пропускаємо через блендер.
- Моркву та яблука чистимо, ріжемо і подрібнюємо в блендері, додаючи трохи води.
- Змішуємо блендером клітковину, подрібнені зелень, моркву та яблука, доливаємо воду, в кінці додаємо мед.
Усе! Приймайте такий коктейль одразу після сніданку, для отримання додаткової порції вітамінів, мінералів і нутрієнтів!
к содержанию ↑
Протеїнові батончики з арахісовим маслом
Інгредієнти:
- 1/3 чашки арахісової муки
- 1/2 чашки ванільного протеїну і 1/2 чашки конопляної клітковини
- 100 мл мигдального молока з пакета
- жменю мигдалю
- 2 ст. л. кокосового борошна
- 3-4 квадратика темного шоколаду (Lindt 85%)
Спосіб приготування:
- Змішайте в ємності всі вищевказані інгредієнти (крім шоколаду) і зробіть з них тісто, яке можна було б ліпити руками. Якщо дуже рідке або липке, додайте ще кокосового борошна.
- Сформуйте з тіста прямокутники.
- Розтопіть шоколад на водяній бані і опустіть туди ваші прямокутники. Потім перекладіть в силіконову форму або на фольгу.
- Насолоджуйтесь!
Залишити відгук статті